Oplev vores nye tiltag og velkommen til NIOR Limited By Black Sheep Gourmet.
En sand gourmet-perle beliggende i den tidligere restaurant Liniepavillionen, ved den Gl. Færgehavn i den populære ferieby Juelsminde.
Bliv imponeret og forkælet med de mest sofistikerede retter, ledsaget af et imponerende vinkort.
Vi har taget det bedste fra alle verdener og kogt ned til 3 intense, men forrygende åbningsuger, nemlig 28, 29 og 30.
Hele konceptet er bygget op omkring ” limited” hvilket betyder at både åbningstider, menu, vinkort, antal gæster, cocktails mm. er “limited” men netop derfor, er der også det ypperste fokus på hver en del, hele vejen igennem.
Så ønsker du at opleve en helt uforglemmelig og kulinarisk oplevelse, på en helt unik beliggenhed og i en eksklusiv “limited” periode?
– så anbefaler vi at du booker bord i rigtig god tid – der bliver rift om pladserne samt de sofistikerede mad og vinoplevelser.
Med både den rette lokation, et yderst erfarent team ved roret, en relation til 2 Michelin kokke, samt en stærk vilje til at gøre noget ekstra for Juelsminde lige midt i højsæsonen, -ja så var beslutningen for at gå i luften med NIOR Limited by Black Sheep slet ikke så svær.
Bag konceptet står Pernille Juul samt Marie Lund Knudsen, som i forvejen driver blandt andet spisestedet NIOR Bistro på Juelsminde Havn.
Selve lokationen Liniepavillionen, som i dag benyttes til private selskaber, ejes af Anne Kathrine Koed Jørgensen, og hun var selvfølgelig også med på ideen om at forvandle Liniepavillionen til NIOR Limited by Black Sheep Gourmet i ugerne 28-29-30.
By Black Sheep Gourmet
Det bliver i samarbejde med de 2 Michelin kokke og indehavere af Black Sheep Gourmet
KASPER “CUDI”HEDEGAARD samt BRYAN FRANCISCO
at vore gæster bliver taget på en kulinarisk rejse.
“Vi har tilsammen over 24 års erfaring inden for gastronomiens verden og har virkelig prøvet lidt af hvert,
men at kunne give gourmet til folket, er det, vi brænder for – så nu er det lige præcis dét, vi gør!”
Om KASPER “CUDI” HEDEGAARD
Kasper har bygget sin karriere op ved at knokle et utal af timer i køkkener rundt om i landet, og har med dette høstet en masse erfaring og kompetencer. CV’et rummer blandt andet Frederikshøj, Marchal, CANblau og Treetop.
Kasper har også prøvet kræfter som selvstændig med SoSalad, hjulpet andre i restaurationsbranchen som konsulent og været udviklingschef for Ildpizza.
Og så har han bare et smil, der får mandlerne til at smutte sig selv…
Om BRYAN FRANCISCO
Bryan er en yderst velkendt herre på den gastronomiske scene. Hans kreative smagssammensætninger, tekniske kunnen og ikke mindst hans behagelige personlighed, har placeret ham i toppen af talentfulde kokke i Danmark.
Væggen derhjemme er fyldt med et hav af diplomer og medaljer. Der er tale om kåring af årets unge kokketalent i Danmark, Runner-Up som Europas største kokketalent og ikke mindst et hav af podiepladser, både alene og som et aktivt medlem af det danske kokkelandshold.
Udover personlig hæder, så byder cv’et også på steder som den 2-stjernede Michelin restaurant Frederikshøj, det ikoniske Molskroen og ikke mindst Treetop i Vejle, hvor han var køkkenchef i en årrække.
Og så har han en ro, der kan gøre selv en surdej glad!
Så kære gæster; glæd jer til at blive forkælet med gourmet-mad i den absolutte elite, af de passionerede kokke og ildsjæle Kasper og Bryan
FROKOST A LA CARTE
Snacks
Røgede mandler – sprøde chips med dip – marinerede oliven
120,-
Friskbagt surdejsbrød fra Nior surdejsbageri
samt smør med havsalt
60,-
Gilardeau østers – grillede hjertesalat – olivenolie
Gilardeau østers – æble vinaigrette – dild
Gilardeau østers au naturel – citron
1 stk 60,- 3 stk 140,-
Frokost retter
Halv hummer – avocado – citron – små salater – soya vinaigrette – brunet smør – nødder
370,-
Pighvar – grønne asparges – danske ærter – purløg – fumet
280,-
Tilkøb nye danske kartofler 50,-
Rib eye carpaccio – trøffelmayonnaise – bøgehatte – små salater – vesterhavsost -hertil surbrød á part
220,-
Oksemørbrad – hvide asparges – morkler – nye danske kartofler – morkel sauce
380,-
Dessert
Grillede danske jordbær – hvid chokolade – koldskål – hyldeblomst sorbet 140,-
Frokostmenu
3 retter
650,-
Pighvar – grønne asparges – ærter – purløg – fumet
Oksemørbrad – hvid asparges – mandelcreme – sort hvidløg – morkel – morkelsauce
Grillede danske jordbær – hvid chokolade – koldskål – hyldeblomst
Aftenmenu
8 Serveringer
1200,-
Tun – avocado – oscietra caviar
Tuille – gammel knas – rabarber
Østers – hjertesalat – olivenolie
Surdejsbrød – røg – piment d’espelette
Black sheep gourmet signatur
Caviar – grønne æbler – parfait
Tilkøb 300,-
Pighvar – ærter – grønne asparges – purløg – fumet
Brissel – danske kartofler – rygeost – løvstikke – sommerblomster
Oksemørbrad – hvid asparges – mandelcreme – sort hvidløg – morkel – morkelsauce
Grillede danske jordbær – hvid chokolade – koldskål – hyldeblomst
Vinmenu
600,-
Vi gør opmærksom på at vores menukort kan variere alt efter sæsonens udbud
Er under udarbejdelse…
Kronenbourg 1664 fadøl (0,5 liter)
85,-
Tuborg Classic fadøl (0,5 liter)
75,-
Gin og Tonic
95,-
Kaffe
40,-
Sodavand
50,-
Vælg mellem: Coca Cola, Coca Cola Zero, danskvand med citrus
Cookie name | Active |
---|